KISAH INSPIRASI PUAN SHAMIMI

| VIDEO INSPIRASI |

Puan Shamimi pernah dipandang rendah oleh masyarakat sekeliling namun dia bangkit dari kejatuhan beliau dan berusaha untuk menjadikan kehidupannya dan keluarga lebih baik.

Saksikan kisah perjuangan Puan Shamimi yang dapat mengatasi masalah beliau dan jadikan kisah ini sebagai inpirasi kepada kita semua.

PUAN SYAHMIMI

Cuba and ingat balik kenapa anda sebagai suri rumah berniat untuk memulakan bisness online. Ada tak macam Puan Syamimi? Dan apa sebab korang nak berniaga ni?.Puan Syamimi memulakan perniagaan kerana ingin membantu kewangan keluarga dan ingin mengurangkan beban suaminya. Cabaran utama beliau adalah melibatkan KOS dan Produktiviti sehingga beliau rasa keliru dan berjumpa dengan Tuan Muhammad (CikMad)..Nak jadi macam Puan Syamimi? Nak kami Bantu dan guide anda? Siapa yang betul2 serius nak kami bantu sila komen 'NAK' kat bawah.#AydeerAngels#KisahInspirasiAydeer

Posted by Aydeer on Monday, 24 June 2019
Follow by Email