KISAH INSPIRASI PUAN AZLINDA

| VIDEO INSPIRASI |

Terlalu sibuk bekerja sehingga tiada masa untuk diluangkan bersama keluarga ? Itulah perkara yang pernah Puan Azlinda alami sebelum berkecimpung dalam dunia perniagaan.

Mari kita saksikan bagaimana Puan Azlinda dapat mengubah hidupnya dalam dunia perniagaan ini, Jadikan kisah ini sebagai inspirasi dan iktibar kepada anda semua yang sibuk bekerja.

KISAH INSPIRASI BC AZLINDA

Dulu, wanita ni adalah seorang suri rumah dan bekerja di sebuah syarikat selama 20 tahun. Beliau bergelut dengan masalah kesempitan kewangan dan masalah masa. Pernah pada suatu ketika, beliau tak sempat untuk luangkan masa bersama anak-anak dan keluarga..Disebabkan Puan Azlinda ni pernah rasa susah dan struggle, sampai satu masa dia nekad nak berniaga. Bukan apa, dia tak nak hidup di tahap yang sama lagi…Ada, banyak lagi sebenarnya yang Puan Azlinda ni nak share sebenarnya. Jom tonton perkongsian daripada Puan Azlinda ni sendiri tentang macam mana dia daripada dulu sehingga sekarang..Ramai orang dia cakap nak berubah, nak buat sesuatu dalam hidup tapi tak ada tindakan..Kami percaya anda bukan orang macam ni, sebab anda berpeluang untuk jadi macam mereka dengan daftarkan diri sebagai Aydeer Angels.Caranya? Sila komen 'NAK' di ruangan komen dibawah. Team Kami akan bantu anda secepatnya yang mungkin. Komen 'NAK' sekarang !!#WanitaBangkitBerniaga#TeamAydeer#KisahInspirasi

Posted by Aydeer on Wednesday, 9 October 2019
Follow by Email