KISAH INSPIRASI PUAN CHE RUSNITA

| VIDEO INSPIRASI |

Saksikan kisah bagaimana Puan Che Rusnita dapat mengatasi masalah hidup beliau yang diuji dengan pelbagai perkara tetapi terus bangkit untuk berjaya dalam kehidupan.

Tetapi bagaimana Puan Che Rusnita mengatasi masalah beliau dan dapat berjaya seperti sekarang?

Sila saksikan video inspirasi ini !!

KISAH INSPIRASI PN. RUSNITA

Strugglenya hidup, kadang-kadang tak ada siapa pun tahu. Sama macam Pn. Che Rusnita ni. Macam-macam yang dia lalui sebelum bergelar Usahawan Aydeer ni. Seorang wanita yang sangat cekal dalam kehidupan, dan dah tempuh pelbagai dugaan dalam hidup..Pernah mengalami masalah tekanan hidup, sehinggakan beliau koma dan dimasukkan ke hospital. Tapi, itu semua bukan penghalang untuk beliau terus bangkit meneruskan kehidupan dan kejar matlamat dia..Tapi macam mana Pn. Che Rusnita ubah kehidupannya? Apakah langkah pertama beliau ke bidang bisnes online ni?..Pastikan anda tonton #KisahInspirasi malam ini jam 10 malam, di Page Aydeer bersama Pn. Che Rusnita eksklusif untuk anda. Tengok sampai habis dan jangan lupa TAG rakan anda sekali untuk tonton.#KisahInspirasi#WanitaBangkitBerniaga#TeamAydeer

Posted by Aydeer on Wednesday, 27 November 2019
Follow by Email
Facebook
Facebook