KISAH INSPIRASI PUAN MARIATI

| VIDEO INSPIRASI |

Saksikan kisah perubahan Puan Mariati yang dahulunya hanya seorang suri rumah kini dapat membuat jualan hingga mencecah 5 angka sebulan.

Mari kita saksikan dan dapatkan pengajaran dan inspirasi dari kisah ini.

KISAH INSPIRASI PUAN MARIATI

Siapa je yang TAK seronok hidup dalam keadaan senang, dah tak mengharapkan duit suami semata2. Masalah duit yang membebankan akan selesai bila anda ada pendapatan sendiri..Puan Mariati pon sama juga. Dia merupakan seorang suri rumah yang hanya menjalankan perniagaan online hanya dari rumah sahaja. Beliau jugak sekarang mampu buat jualan 5 angka sebulan. Woww!, dia guna teknik apa tu..?.Nak tahu apa kisah mereka?? Jom tonton perkongsian daripada Puan Mariati untuk tahu apa perjalanan bisnes mereka..Pastikan anda dapat 3 'learning point' dari sesi ni! Nak kami bantu anda dengan ilmu bisnes yang 'FRESH'? Komen ‘nak’ di bawah untuk kami bantu anda.#WanitaBangkitBerniaga#KisahInsipirasi#TeamAydeer

Posted by Aydeer on Sunday, 27 October 2019
Follow by Email
Facebook
Facebook